Extension in De Freville Area

Over a number of years we have worked on numerous projects with our client to improve and extend their Victorian end of terrace home in the De Freville Avenue area Cambridge.

Our first project was to open up the kitchen to an existing rear extension. Within the extension the ceiling was raised and additional glazing added to bring light and height into the newly opened space.

The second project was to raise the roof in the dining area and add more glazing to the garden. The roof was replaced with a green sedum roof and lantern roof light, creating a feature of the roof both inside and outside.

The client invited us back again to create a loft conversion which provides an additional bedroom and bathroom. The design called for crisp zinc detailing, careful rebuilding of brickwork and a glazed staircase that successfully combines new with old.

We are now on our fourth project together! A library and workshop in the garden.